akoestiek

&CO

Wij zijn makers van akoestische oplossingen en vangers van geluid. Zet de geluidsabsorberende producten van akoestiek&CO in een ruimte en er ontstaat direct een andere atmosfeer. En dan hebben we onze akoestische panelen, een geluidsabsorberende plantenbak of vaas nog niet eens uitgepakt. Het gaat om wat erin zit, dát maakt het verschil!

Kantoren

Met een paar aanpassingen is de akoestiek in een ruimte al aanzienlijk te verbeteren. Zet een aantal akoestische panelen neer en de verandering is direct merkbaar: demping van het geluid. Goede akoestiek heeft een positieve invloed op de werksfeer. Het vermindert stress en heeft daarmee ook invloed op de gezondheid van medewerkers. Pure win-win.

Callcenters

Het plaatsen van een wand met stof is slechts camouflage. Je moet het geluid daadwerkelijk opvangen. Het geluid moet geabsorbeerd worden. Dat doet akoestiek&CO door geperforeerde panelen, plafonds of andere producten te plaatsen waar geluidsabsorberende wol omheen zit.

Horeca

Hoeveel het volume al afneemt bij (bijvoorbeeld) plaatsing van een mooie akoestische visual is onvoorstelbaar. Een esthetische oplossing bovendien, want als horecaondernemer kies je het beeld dat bij jouw entourage past. Twee vliegen in één klap.

Onderwijs

Grote open ruimtes, zalen vol met studenten, leerlingen in een sportzaal, vergaderruimtes voor docenten of teams: de onderwijsomgeving ziet er de laatste jaren behoorlijk anders uit. Veel glas. Veel beton. En dus: veel weerkaatsing van het geluid. Die akoestiek kan anders, vooral: beter.

Zorg

Het verminderen van geluid in ruimtes waar meerdere mensen komen, is vooral ook in de zorg belangrijk. Hier spelen niet alleen goede arbeidsomstandigheden een rol, maar ook het welzijn van de patiënt. Minder lawaai door bijvoorbeeld het plaatsen van een akoestische wand of plafond, leidt letterlijk tot verlaging van de bloeddruk.