zit

&CO

Wij zijn makers van zitoplossingen. Treinbanken, wachtbanken, ziteilanden, poefs en andere zitmeubels. We maken alles op maat.

Kantoren

Een wachtbank in de ontvangstruimte of entree, het visitekaartje van het kantoor. Daar zorgen wij wel voor. Hoe? Wij ontwerpen en maken banken op maat, passend bij uw kantoor. Een kantinebank, poefjes bij de bureaus of stiltewerkplek, het kan allemaal. Bovendien heeft ons zitmeubilair een goede zit en is gemaakt van de juiste materialen.

Architecten

Heeft u als architect een idee voor een bank of zitobject? Daag ons uit om mee te denken.
Wij vertalen uw idee graag tot een concreet zitmeubel.
Voor elk zitprobleem, creëren wij de oplossing.

Horeca

Een blikvanger in uw bedrijf! Lekker loungen of relaxed eten…Wij maken de bank op maat en passend voor elke gelegenheid.
Maar het belangrijkste is de juiste look en een goede zit.

Onderwijs

Volle klaslokalen of een aula die opgeleukt mag worden?
Vraag ons om advies.
Met een treinbank voorzien van ombouw en werkblad creëren we rustige werkplekjes. Middels poefjes of zitjes extra zitplekken en een sfeervollere ruimte.

Zorg

Een wachtbank bij de huisarts, een treinbank bij de tandarts of een ziteiland in de entree van een ziekenhuis. zit&CO biedt de beste zitoplossingen voor de zorgsector.
Met antibacteriële afwerking, bloed- en urinebestendige stoffering en vanzelfsprekend makkelijk te reinigen.

Akoestische oplossingen

Het zou mooi zijn als we het geluid in deze ruimte kunnen verminderen.” Herkenbaar? Dan hebben wij hetzelfde doel voor ogen. Het verbeteren van de akoestiek is namelijk onze specialiteit. Akoestiekverbetering zorgt ervoor dat het in een ruimte prettiger vertoeven is. De ervaring van het geluid wordt letterlijk anders. Hoe je dat merkt? Je hoeft bijvoorbeeld niet meer je stem te verheffen om jezelf verstaanbaar te maken. akoestiek&CO heeft daarvoor de perfecte oplossing.